Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@11:38:54 GMT

آموزش موشن گرافیک افتر افکت

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۴۵۳۹

آموزش موشن گرافیک افتر افکت

به محض اینکه روی مانیتور مترو یا تلویزیون هایپر مارکت  چشم‌تان به یک انیمیشن می‌افتد، به خصوص اگر به صورت جذاب ساخته شده باشد، احتمالا تمام حواس‌تان از فشار ازدحام مترو یا صف نزدیک صندوق هایپر مارکت، به آن انیمیشن جلب شود. چرا؟ چون ذاتا تصاویر متحرک و کارتونی که روایت‌گر یک داستان باشد، برای مخاطبِ خسته که حوصله خواندن متن ندارد، جذاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به خصوص زمانی که با یک موسیقی یا صدای بامزه و حرکات گرافیکی همراه باشد. تا حالا شما هم دلتان خواسته بتوانید از این طریق پیام‌تان راجع به کسب و کارتان را به مخاطب و مشتری‌هایتان برسانید؟

این تصاویر به کمک موشن گرافیک ساخته شده است. شاید شما هم حس کرده باشید که دیگر تبلیغات کلیشه‌ای تلویزیون، موثر نیست. خود شما چند بار تا به حال زمانی که در حال دیدن فیلم مورد علاقه‌تان بودید و ناگهان پیام بازرگانی آغاز شد، کانال تلویزیون را عوض کردید تا آگهی‌ها را نبینید؟ نه تنها شما، بلکه رفتار مخاطب تغییر کرده است. مردم دیگر پی این تبلیغات و پیام‌های کلیشه‌ای نیستند. بنابراین چه باید کرد؟ خلاقیت را چاشنی آن کرده و مدل دیگری بسازید.

چرا موشن گرافیک؟

ماجرا از آنجا شروع شد که با گسترش اینترنت، مردم به دنبال محتواهای تصویری بودند که بتوانند با آن سرگرم شوند یا آموزش ببینند. این وسط کسانی سود کردند که با شناخت سلیقه مخاطب‌شان به ساخت محتواهای ویدیویی پرداختند که علاوه بر رساندن پیام مورد نظرشان، برای بیننده‌ هم جذاب باشد. در نتیجه از آن جا بود که ساخت موشن گرافیک در اولویت فهرست استارتاپ‌ها و کارآفرینان و حتی شرکت‌های سنتی قرار گرفت. پس علاوه بر زیبایی جلوه‌های بصری و جذابیتی که دارد می‌تواند در بازاریابی بسیاری از کسب و کارها کمک کند.

موشن گرافیک رو چطوری می‌سازند؟

 شاید اولش فکر کنید بناست قورباغه‌ای گنده را قورت دهید. اما صبور باشید. در ابتدا کافیست ایده اصلی که می‌خواهد مخاطب‌تان را تحت تاثیر قرار دهد پیدا کنید. سپس یک انیمیشن مرتبط با آن را انتخاب کنید. در نظر داشته باشید باید سبک خود را در موشن گرافیک داشته باشید. انیمیشن خود را بر پایه واقعیت می‌خواهید بسازید یا بر اساس اثری کارتونی؟ در نهایت زمان نوشتن سناریو رسیده است. یک متن حدود سی ثانیه تا یک دقیقه و نیم اماده کرده و در همین زمان، فرصت دارید پیام‌تان را به مخاطب به صورت واضح برسانید. همین قدر حساس و ظریف در دل مخاطب می‌نشینید!

درآمد موشن گرافی چقدر است؟

خب رسیدیم سر اصل ماجرا! ساخت موشن گرافیک آنقدی که فکر می‌کنید ساده نیست. یعنی اگر چه مبلغ را بر اساس هر ثانیه‌ از ویدئوی‌تان محاسبه می‌کنند و پول خوبی هم گیرتان می‌آید. به مرور با ساختن نمونه کارهای قوی و جذب مشتری، می‌توانید در این حرفه استخوان بترکانید!

بسته به نوع پروژه‌ای که انجام می‌دهید قیمت موشن گرافی متفاوت است. پروژه‌تان اگر تبلیغاتی، جشنواره‌ای، یا آگاهی دهنده باشد، همچنین اگر روی آن نریشن( گوینده) کار کرده باشید، دو بعدی یا سه بعدی بودن ویدئو با توجه به اهداف کارفرما و ثانیه موشن گرافیک شما، بر درآمد شما از این طریق تاثیرگذار است.

پس افترافکت کجای ماجرا است؟

عصای دست موشن گرافیک شما همین نرم افزار تخصصی افترافکت است. افترافکت با ابزارهای مختلف و کاملی که دارد به کاربر کمک می‌کند تا با کمک خلاقیت‌، تصویر متحرک و انیمیشن جذاب بسازد. برای صداگذاری، دادن افکت، متحرک سازی و بسیاری از قابلیت‌های دیگر که می‌خواهید در موشن گرافیک به کار ببرید، به افتر افکت نیاز خواهید داشت.

نرم افزار دیگری که با آن می‌توان موشن گرافیک را انجام داد نرم افزار پریمیر است. (نگران نباشید قرار نیست کل نرم افزارهای عالم را یاد بگیرید!) در حقیقت با وجود نرم افزار کاملی مثل افتر افکت، از پریمیر بیشتر برای تدوین استفاده می‌شود. درنتیجه اگر فارغ از موشن گرافیک، قصد دارید در زمینه تدوین فعالیت داشته باشید، پریمیر و افتر افکت از جمله تخصص‌های لازم‌تان خواهند بود.

حالا از کجا شروع کنیم؟

اگر به گذراندن دوره و کلاس اعتقادی ندارید پس احتمالا باید برای اینکه خودتان شروع کنید وزنه سنگین‌تری بلند کنید. در این خصوص انواع و اقسام مقالات و فیلم‌های آموزشی را می‌توانید از اینترنت دانلود کرده و تمرین کنید. در این روش باید زمان مشخصی هر روز بگذارید و بر آن پایبند باشید. اما تجربه نشان می‌دهد مشغله‌های دیگر باعث می‌شود تا زمانی که اجباری در کارتان نباشد، نتوانید به یادگیری‌تان پایدار بمانید.

 اما راه دوم که پایدارتر و تخصصی‌تر است شرکت در کلاس آموزش موشن گرافیک افترافکت است. آموزشگاه‌های معتبری ثبت نام کنید که با طی دوره به شما مدرک معتبر داده و در طول دوره، تمام نکات و تکنیک‌ها را با شما کار کنند. ضمن اینکه در این مدت می‌توانید نمونه کارهای قوی برای خود بسازید تا در نهایت وارد بازار کار شوید. دوره های  آموزش نرم افزار پریمیر معمولا به صورت جدا برگزار می‌شود اما در نهایت زمانی که قصد ورود به دنیای موشن گرافیک دارید بهتر است کلاس آموزش افترافکت را نیز شرکت کنید و خودتان را تا می‌توانید در این زمینه‌ها حرفه‌ای کنید.

منبع: فردا

کلیدواژه: آموزش موشن گرافیک رپرتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۴۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟

آفتاب‌‌نیوز :

صفحه اینستاگرامی «صبح سینما» در نقد کیفیت نازل فصول جدید «نون خ» و «زیرخاکی» نوشت: فصل بندی در تمام دنیا شیوه رایجی است. سازندگان یا در ابتدا نقشه راه یک روایت را در چند فصل آماده دارند یا با توجه به اقبال مخاطب مسیری را برای ادامه قصه باز می‌کنند. در سریال‌های کمدی نیز با توجه به اقبال مخاطب فصل‌های بعدی با اتاق فکری مجرب و گروه نویسنگدان خلاق طراحی می‌شود. اما گویا در صدا و سیما فصل بندی و ساخت ادامه یک سریال به چیز‌های دیگری بستگی دارد و در یک لیگ دیگر بازی می‌کنند. مدت‌هاست دیگر نه قصه مهم است و نه لزوم ساخت ادامه آن؛ همین که دوستان هر سال دور هم جمع شوند و یک «چیزی» به نام فصل چندم سر هم کنند کفایت می‌کند. سعید آقاخانی و پژمان جمشیدی هم هستند.

قبول که می‌شود در سریال‌های کمدی پیوستگی را فراموش کرد، اما آیا نباید یک مجموعه ۱۵ قسمتی هدف و قصه‌ای برای ساخت داشته باشد؟ تا کی باید روی موج موفقیت گذشته سوار شد؟ بعضا دیده شده دوست نویسنده تکه‌های بامزه سریال‌های پر مخاطب گذشته همچون «شب‌های برره»، «پایتخت»، «باغ مظفر» و... وصله می‌کند و یک کپی دست چندم و در مواردی درنیامده از آن را به دل قصه‌اش راه می‌دهد.

مخاطب هیچ سکوت می‌کند و گاه تحمل؛ خودتان دلتان برای چیزی که می‌سازید نمی‌سوزد؟ تا کجا می‌خواهید از اعتبار گذشته خرج کنید؟ اگر نمی‌توانید یا نمی‌شود به سراغ کار تازه بروید شاید نتیجه بهتری هم برای شما داشته باشد و هم مخاطب.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • از افتتاح هفته گرافیک و بینال ونیز تا روز ملی خلیج فارس پای آزادی
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • فیلم| هر جا که باشید، این مرسدس بنز به دنبال شما می‌آید!
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • «کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید
  • بحران ادبیات داریم
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود